رپورتاژ آگهی پلتفرم انتشار رپورتاژ آگهی در ۱۵۰۰ رسانه معتبر تریبون-خرید رپورتاژ آگهی گلدلینک
به طور مثال شرکت «Cisco» به کمک انتشار یک ویدیو کلیپ و یک مطلب (پست)، سبب شد تا آگاهی از برند را در میان کسبوکارهای کوچک تا متوسط افزایش خرید رپورتاژ گلدلینک دهد. در نهایت، اگر بودجه کافی برای رپورتاژ آگهی در اختیار دارید میتوانید شروع به نوشتن آن کنید که در ادامه به طور کامل به آن خواهیم پرداخت. به همین دلیل، در یافتن کانال مناسب انتشار باید دو سوال را در نظر داشته باشید.
- اگر کار خود را به خوبی انجام داده باشید خواننده شما به دنبال تماس گرفتن با شما خواهد بود.
- مثلاً گاهی هنگام سفارش رپورتاژ آگهی میبینید که تأکید میکنند ما به شما دو یا سه یا چهار لینک Follow میدهیم.
- اما نباید توقعات مخاطب را بالا ببرید و وعده الکی برای مشکلی که راهحلی برای آن ندارید، ارائه دهید.
- این مقاله به شما میگوید چگونه از تاثیر و اعتبار آدمها در شبکههای اجتماعی به نفع خودتان استفاده کنید.
- آیا امکان ثبت رایگان رپورتاژ آگهی نیز وجود دارد؟ در جواب باید گفت بله!
- محلی که اهالی وبسایت برای انتشار رپورتاژ آگهی درنظر میگیرند را بررسی کنید و در صورتی که مردد هستید حتما از صاحبان وبسایت بپرسید.
بدون انتخاب یک هدف مناسب، وقت و هزینه کسب و کار به هدر میرود و حتی امکان ضرر رسیدن به آن هم وجود دارد. پس اول باید مشخص کنید که چرا میخواهید یک رپورتاژ آگهی بدهید (در مورد اهداف رپرتاژ، در ابتدای مقاله صحبت شد). نمونه رپورتاژ آگهینوع معمول محتوای یک رپورتاژ آگهی به شکل متنی است، اما به این معنا نیست که رپورتاژ باید حتماً دارای متن باشد. از آنجایی که نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی را میتوان تنها به عنوان یکی از روشهای تبلیغات و برندسازی درنظر گرفت، لزوم آشنایی با مدیریت تبلیغات و برند، بیش از پیش اهمیت پیدا میکند. به همین دلیل، «فرادرس» دورهای ۸/۵ ساعته را در قالب ۱۵ درس فراهم کرده که در ادامه به توضیح این دروس خواهیم پرداخت. در ادامه مطلب قصد داریم نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی اثرگذار را در ۵ مرحله اصلی بیان کنیم تا به کمک این مراحل، رپورتاژ خبری مناسبی تهیه کنید.
شرایط درج رپورتاژ آگهی در مجله تصویر زندگی
در این قسمت، مرحله به مرحله و با جزییات، فرایند ساخت یک رپورتاژ آگهی و بهره بردن حداکثری از مزیتهای آن گفته خواهد شد. دروس سیزدهم و چهاردم به آشنایی با انواع رسانه اختصاص دارد و انواع رسانههای مختلف از جمله رسانههای چاپی، رادیو و تلویزیون در این دروس مورد بررسی قرار میگیرند. در انتهای این دوره آموزشی نیز نکات خاص در مدیریت تبلیغات مرور خواهند شد.
همانطور که پیشتر هم گفته شد، آنچه که در نحوه نوشتن رپورتاژ آگهی اهمیت دارد این است که مخاطب به طور مشخص با یک تبلیغ روبرو نباشد و باید متن روپورتاژ آگهی را به صورت داستانی بنویسیم. به همین منظور، نوع داستان طرح شده میتواند حتی هیجانانگیز یا شگفتآور باشد. در گام اول و زمانی که مشغول جستجو در رسانههای مختلف هستید، مطالب قبلی و موفق نشریه را مطالعه کنید و با سبک داستانپردازی یا ارائه مطالب آن آشنا شوید. به همین ترتیب میتوانید عناوین مختلف و مرتبط با موضوع رپورتاژ خبری خود را بیابید. از جمله راههایی که میتوان عنوان مناسبی را تهیه کرد، استفاده از جملات سوالی در عنوان است.
به این ترتیب مخاطب یا خواننده میتواند راهحل را بدون عوامل ناخوشایند و آنطور که شما میخواهید دریابد. اینجا زمانی است که باید مزایای فوقالعاده محصول یا خدماتتان را که در حل مشکلات مخاطب موثرند عنوان کنید. البته نباید به نحوی این کار را انجام دهید که فرد احساس کند شما دارید به زور محصولتان را به خوردش میدهید. مهمتر از همه اینها، شما باید درک و شناختی از مخاطبان آن نشریه یا وبسایت داشته باشید. توجه کنید که برای این کار باید زمان بگذارید؛ این شناخت در مدتی کوتاه حاصل نمیشود.
تصویر زندگی
رپورتاژ آگهی به شکلهای مختلفی ارائه میشود و هدف آن این است تا با ایجاد اشتیاق و تمایل در مخاطب خود، مشتریان هدفش را به سمت بازارهای موردنظر جذب کرده و به خرید محصولات یا استفاده از خدمات ترغیب کند. در واقع تلاش داشته که اطلاعات ارزشمندی در مورد کاربرد و نیاز به محصول خود را به مخاطب منتقل کرده و با درک آن نیاز، مخاطب را به وبسایت خود و مشاهده قیمت و در نهایت، خرید محصولات خود ترغیب کند. بعد از آنکه اطلاعات مفیدی را برای خواننده فراهم و او را برای خرید کالا یا خدمات خود آماده کردید، مرحله بعدی ارائه پیشنهادات در قالب «اطلاعات بیشتر» است. لحن جملات مورد استفاده، ارتباط مستقیمی با نوع رسانه (سایت) مورد انتشار و خواننده (مشتری مورد نظر) دارد. این نکته را به یاد داشته باشید که قرار نیست به هنگام نوشتار از آرایههای ادبی مختلف استفاده کنید و نوشته خود را همچون نویسندگان رمانهای برتر یا شعرا بنویسید.
ریپورتاژ آگهی به معنای گزارشی است که محتوای آن با حالتی روایت گونه، ضمن بیان اطلاعاتی مفید و کاربردی و البته مستند، به معرفی یک محصول، یک خدمت یا یک برند می پردازد. ما به عنوان یک آژانس بازاریابی، برای انتشار رپورتاژ آگهی یک تخفیف از وبسایتها دریافت میکنیم. درصدی از این تخفیف به مشتری ما داده میشود و بخشی از آن نیز سود ماست.